👩🏻‍🌾知道有烏冬新店就即刻拉埋同事一齊去試!

♨️明太子溫泉蛋冷烏冬🍜溫泉蛋大大粒,明太子份量多,唔會好咸,少少辣,👩🏻‍🌾幾中意。湯濃鹹度適中。烏冬以100%北海道麵粉新鮮製造,食得出烏冬彈牙有韌度,冷食相對會再硬身少少,如果你係中意偏硬身的話就適合你😬不過有一兩條就應該煮得唔夠耐就真係太硬身。食食吓覺得個味有啲單調,可以加埋washabi同枱上一瓶炸麵粉衣,刺激得嚟又脆脆地,推薦加埋一齊食!

👩🏻‍🌾同事嗌咗熱咖喱烏冬覺得唔錯,湯夠濃郁。可惜整體嚟講就無好驚艷到我哋,但可以一試~

🍓草莓罐裝牛乳蛋糕🍓
一開罐就聞到草莓味好香,Cream綿密厚身,中間嘅海綿蛋糕唔hea,帶有少少草莓味。美中不足係草莓片薄咗啲,食得無咁滿足。
👩🏻‍🌾同同事都覺得甜品比烏冬有驚喜!🤩草莓控要試下呀!🍓

一人坐位,自己食都唔怕尷尬,先在門外自助機點餐付款,店員會安排坐位,之後要把手上的QRcode scan枱右邊的QRcode scanner~
坐位係高櫈,但係有放腳地方,設計上都算細心。
👩🏻‍🌾知道有烏冬新店就即刻拉埋同事一齊去試!

♨️明太子溫泉蛋冷烏冬🍜

明太子溫泉蛋冷烏冬
配料
🍓草莓罐裝牛乳蛋糕🍓

👩🏻‍🌾同同事都覺得甜品比烏冬有驚喜!🤩草莓控要試下呀!🍓
草莓罐裝牛乳蛋糕

坐位係高櫈,但係有放腳地方,設計上都算細心。
2022-10-06
明太子溫泉蛋冷烏冬