餐廳: SUL JIB 술집
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-01-29 58 瀏覽
本身都好鍾意食韓國嘢 咁啱發現時代廣場呢間fine dining韓式居酒屋好正😍除左基本韓式料理 亦有較特別嘅starter飲品選擇都好多 除咗咖啡 仲有啤酒燒酒等 同朋友飲杯酒傾下計最適合不過餐廳環境舒服 氣氛不錯 卡位有簾可以放落黎 隱私度極高入座時間有啲晏 我地冇揀到酒同咖啡 叫左柚子梳打同埋青檸梳打 兩杯野飲唔會好甜辣豬皮醬汁甜甜辣辣 豬皮同平時食開嘅好唔同 好厚身 有啲煙韌食唒成碟都唔覺得肥膩👍🏻幾中意呢道菜式醬油帶少少辣味 鮑魚同帶子都好入味 帶子好鮮甜有好多蒜夾埋一齊食仲正😋超大份 除咗白切肉同八爪魚 仲有泡菜 生菜等可以包肉食❤️泡菜似自家製 比較甜同淋身 幾啱我口味八爪魚燒得好香白切肉一啲都唔難咬 而且好濕潤😋包菜食超正呢個pancake真係好有驚喜份量已經好大份 芝士量亦係激量!芝士可以做到拉絲效果😋本身好驚佢係脆卜卜嘅泡菜會影響口感 但呢度嘅泡菜比較淋身 食落口感不錯👍🏻估唔到蛋香味同埋泡菜味會咁夾初時仲驚食唔唒 結果太好食食食下就食唒喇😹.食物不錯 環境不錯 員工服務亦好周到👍🏻見隔籬枱叫份牛肉好正 下次去食下先😋

除左基本韓式料理 亦有較特別嘅starter

泡菜似自家製 比較甜同淋身 幾啱我口味
八爪魚燒得好香
白切肉一啲都唔難咬 而且好濕潤😋包菜食超正
呢個pancake真係好有驚喜
份量已經好大份 芝士量亦係激量!

芝士可以做到拉絲效果😋
估唔到蛋香味同埋泡菜味會咁夾