2012-12-27 136 瀏覽
前幾日係旺角睇完戲 差不多7點 費事晏d人多就去左大街找野食 本身諗住去pizza但係==超多人 見咁耐冇去過味千 所以就行去了等10分鐘左右 就可以進了,一梯 平時食開過168蚊餐轉左有 吉列魚柳定食,日式抄飯定食,豚肉拉面,全盛拉面:任選2小食:明太子芝士,餃子,沙律 任選2汽水:任選2因本人食開飯 ,,,平時食開炸雞飯定食 但今次冇 所以就諗住試下吉列魚柳定食, 小食本生想選明太子芝士 ,但都是明太子跟煙肉所以不試了 ,,,,,選了吉列魚柳定食,全盛拉面跟兩客餃子等左十分鐘左右就來了 一來我跟我女友都呆了 賣相真的不錯 飯跟吉列魚是分開上的味道真的很不錯 很值得讚 餃子今次就一般了 可能太快上爐了全盛拉面就一般了 還過得去 我見餐單 有呢個 獨家味千No.1豚軟骨‧辛辣豚軟骨拉麵 每日限售50碗 食得辣人要試下了結單2人$168 用了會員卡免加一$168食得好飽算係今啦~~~待應服務方面 還ok 果晚都好多人 算係今啦
但係==超多人 見咁耐冇去過味千 所以就行去了

等10分鐘左右 就可以進了,一梯 平時食開過168蚊餐轉左
有 吉列魚柳定食,日式抄飯定食,豚肉拉面,全盛拉面:任選2
小食:明太子芝士,餃子,沙律 任選2
汽水:任選2

味道真的很不錯 很值得讚 餃子今次就一般了 可能太快上爐了
全盛拉面就一般了 還過得去

結單2人$168 用了會員卡免加一
$168食得好飽算係今啦~~~

待應服務方面 還ok 果晚都好多人 算係今啦

2012-12-26