2021-04-20 117 瀏覽
新店地點比舊K11店更加方便,isquare出口直上中庭已經見到大門口,比起以前易揾好多😅新裝修光猛溫馨,坐得舒服,同朋友一邊歎美食一邊傾,傾足2個鐘🤣食物質素依然高水準,仲增加左啲新菜色🤤2個人叫左共3個小食1個pasta,最後加埋甜品都清晒枱😗 炸水牛芝士 上枱熱辣辣 一咬落去 !!! 係拉絲架🤩 好正grill魷魚 🦑魷魚彈牙唔韌 泰式辣汁乃係靈魂所在,刺激之餘又帶出魷魚鮮味烤粟米 🌽 !!!!! 呢味原條燒粟米又香又甜,烤出黎熱辣辣有舊牛油放上面,牛油慢慢溶化,香味滲晒入粟米,雖然簡單但真係比較少餐廳食到呢種風味朋友點嘅唔記得咩芝士汁闊麵🤣 本身都有擔心會唔會太膩,點知又balance得幾好,闊麵有咬口唔會過腍,掛滿香滑芝士汁,幾有驚喜😲甜品 烏龍茶蛋糕配movenpick 雪糕 🤤🤤🤤 蛋糕好香茶味,夾埋雲呢拿雪糕簡直係神來之筆,又滿足到中女「又唔係太甜」嘅要求,個人認為係高潮所在,作為晚餐嘅結尾好圓滿🙆🏻‍♀️另外服務態度超卓,servers 好nice好有禮貌,經常留意我哋有無需要換碟等等,係估唔到嘅服務質素級別!總括而言,不論環境、食物、服務都非常滿意,值得推介!
炸水牛芝士 上枱熱辣辣 一咬落去 !!! 係拉絲架🤩 好正

總括而言,不論環境、食物、服務都非常滿意,值得推介!

2021-04-20