2019-01-09 77 瀏覽
唔知你地細個中唔中意抱住熊啤啤架呢?依間餐廳有好多熊啤啤陪住你食飯,亦有閱讀區,充滿童心嘅環境,小朋友嚟到一定好開心!都係一個唔錯嘅親子餐廳。.忌廉汁黑松露煙三文魚天使($92)總係有種意識,覺得一樣菜式個名越詳盡,就越唔會有伏。而且類似嘅意粉一向係比較穩陣嘅選擇,事實證明係啱嘅!比較幼細嘅天使麵吸收到忌廉汁嘅香味,係每一啖都有。即使唔係主角嘅菇同樣都有忌廉嘅香濃。.蜂蜜味BBQ燒豬仔骨($140)BBQ汁味道比蜂蜜味突出。豬仔骨嘅份量好大,肉質唔會太過韌。另外一提個薯仔配菜,好有以前喺英國食到嘅味道。$140可以話係性價比高。.白汁忌廉煮藍青口($68)成日都講「要趁熱食」,但我地掛住影相,就錯過左最適當將青口擺入口嘅時機。中途侍應見到都有提我地快啲食,有點兒warm!好彩凍左嘅味道都唔差,食曬成碟都冇咬到任何海草,證明洗得好乾淨,可以放心食用!.啤酒脆漿炸洋蔥圈($48)洋蔥圈炸得好透徹,食落唔會有未熟帶嚟嘅辣味,取而代之嘅係洋蔥本身嘅甜味。而外面嘅脆漿即使喺影完相之後都keep到脆。.羅宋湯 牛油法包 (+$28)跟餐加$28就可以換到羅宋湯、蒜蓉包同一杯野飲,個湯輕微帶酸都幾開
忌廉汁黑松露煙三文魚天使

忌廉汁黑松露煙三文魚天使($92)
蜂蜜味BBQ燒豬仔骨

蜂蜜味BBQ燒豬仔骨($140)
白汁忌廉煮藍青口

白汁忌廉煮藍青口($68)
啤酒脆漿炸洋蔥圈

啤酒脆漿炸洋蔥圈($48)
羅宋湯 牛油法包

羅宋湯 牛油法包 (+$28)
跟餐加$28就可以換到羅宋湯、蒜蓉包同一杯野飲,個湯輕微帶酸都幾開胃,胡椒味算重,所以辣味都好出,至於個包冇乜特別。
忌廉汁黑松露煙三文魚天使
蜂蜜味BBQ燒豬仔骨