前排經過荃灣西間MOS BURGER見到新出左期間限定既三杯雞珍珠堡,有D興趣,所以今日lunch time就去左公司附近既德福分店試~因為今朝個早餐仲未落晒格,所以只係單點左個burger~之前食過佢期間限定既鰻魚珍珠堡覺得唔錯,所以對呢個三杯雞都有D期望,結果令人好失望。。。。野食即叫即整,個珍珠堡有D燙手兼出晒煙,有溫度夠新鮮既👍雞肉口感唔算好滑但都叫做過得去,雞皮亦唔會太肥,可惜係完全沒有九層塔香味,亦都無辣味,我只會叫佢做醬油雞珍珠堡。。。👎🏻👎🏻生菜同炒過既三色椒尚算爽口因為個雞無乜汁,僅有果丁丁既汁都滴晒落底部,所以一開始食個珍珠堡果陣都幾dry。。。。結論係:未試既朋友仔可以慳返唔駛試🤦‍♀️ 但期待佢再度推出鰻魚珍珠堡👍
因為今朝個早餐仲未落晒格,所以只係單點左個burger~

三杯雞珍珠堡
野食即叫即整,個珍珠堡有D燙手兼出晒煙,有溫度夠新鮮既👍
生菜同炒過既三色椒尚算爽口
2021-04-26
5 分鐘 (堂食)