男友食親burger 都剩係得老麥,今日帶佢食好野🍔,佢咁大食唔知呢個bigger burger 係咪真係咁bigger~~星期日都有set lunch, 價錢幾抵食都係under 100蚊,包湯同野飲。除左burger ,另外仲有意粉,飯,小食選擇,可以叫多d 唔同款式開心share~~✨我地叫左個好靚既藍色菠蘿梳打特飲,味道甜甜酸酸幾清新~~Ps. 佢枱面既瓷磚幾靚。✨黑松露炒蛋牛肉漢堡($108): burger 睇落份量十足,好高啊!炒蛋多到已經掩蓋晒d 配料,不過未食已經知道個蛋會係好滑。✨開頭以為炒蛋係連黑松露一齊炒,原來係加左黑松露醬先啱。個醬好好味,炒蛋超滑勁多蛋漿,入面仲有洋蔥,蕃茄,沙律菜。牛肉幾厚身,牛味濃郁,不過就略為乾身。但係夾埋d 蛋漿同埋醬汁balance 番, 味道好豐富👍🏻 個包亦都好鬆軟。✨薯條係我最愛既粗身款,勁多薯肉嫁。✨set lunch 餐湯係南瓜湯,個湯好滑,微甜帶點奶香味,感覺有d 似食南瓜露,呢個我幾鍾意。唯一係個芡打得唔夠混,食落有時會有d 黏口。✨跟餐加$10 有雞翼兩隻,係香草味的。熱辣辣,個皮微微脆,入面肉嫩多汁,呢個都幾抵食

✨我地叫左個好靚既藍色菠蘿梳打特飲,味道甜甜酸酸幾清新~~
Ps. 佢枱面既瓷磚幾靚。

黑松露炒蛋牛肉漢堡

✨薯條係我最愛既粗身款,勁多薯肉嫁。

✨跟餐加$10 有雞翼兩隻,係香草味的。熱辣辣,個皮微微脆,入面肉嫩多汁,呢個都幾抵食,如果裏面果層再入味d 就更加正。

✨鱈魚子蝦肉蛋黃醬意粉($78): 睇落賣相平平無食,但味道有驚喜。其實我唔知咩係鱈魚子,但佢個味有d 似明太子,但係辣度係非常之微。醬汁仲有d 似沙律醬既味,睇落好寡但食落好好味好開胃👍🏻 蝦肉都夠爽彈,正!
鱈魚子蝦肉蛋黃醬意粉

✨蒜蓉辣椒橄欖油浸虎蝦($68): 我地唔食辣所以走左辣,呢道西班牙小食都係第一次食。

✨開頭見到咁多油係有d 郤步,不過佢個底有d蒜蓉真係幾香幾惹味。d 蝦大大隻之餘肉質好結實,幾鮮甜。
蒜蓉辣椒橄欖油浸虎蝦

✨整體野食都好好味,有翻食既空間。不過店員只有兩個,所以要耐心等候一下。
黑松露炒蛋牛肉漢堡
鱈魚子蝦肉蛋黃醬意粉