2014-09-28
以前食開葵芳戈間印象都唔錯,今日專登過黎呢到試試,係門口出面望入去好好似幾好氣氛,好彩入到去都冇中伏,俾個個大叔帶去個卡位到坐低跟住就問我要唔要介紹,哈哈我笑左笑,即刻點番賣飛弗7成熟"安格斯牛扒"钜扒前先食個餐包同飲淡羅宋湯先,餐包送過黎既時候我覺得有D奇怪,因為葵芳冇餐包食既,不過我都冇乜所謂,送到埋黎咪試一試,咬落去幾鬆軟同埋個熱到令到D牛油同個餐包容為一體,可能我少食餐包喇,覺得真係唔錯,不過個羅宋湯就酸左少少同埋落左檸檬覺得麻麻地又或者我唔太識食喇.等左陣我至愛既安格斯黎喇,本身喜歡自己落汁既,所以就叫個靚女侍應放低個黑椒汁,享受一下淋落去既炸炸聲,好香既牛味傳入我的鼻,慢慢將安格斯分開,果然7成熟岩岩好,一D都唔韌,放落口既時候咬第一淡,D肉汁真係BI曬出黎同葵芳戈間比有過之面無不及,加埋D薯仔中和,一流!可惜呢到既價錢竟然貴過葵芳5/60蚊,不過一分錢一分貨.整體都算OK.
貴過葵芳5/60蚊,不過一分錢一分貨.整體都算OK.