2018-06-09 1035 瀏覽
經過見到間幾乾淨舒服嘅日本餐廳就入去試下,同朋友分別叫咗個照燒雞扒定食同汁燒牛肉定食,可能廚房只有一個廚師而當時鋪頭都幾多人,所以出餐時間稍爲耐小小,但食物質素係好的!汁燒牛肉好香,而且飯煲得剛剛好,口感不錯又十分香的珍珠米,雞扒都好好味,整體都覺得好好!一定有下次👍🏻聞到其他客人點左炒飯好香好吸引,下次會試一試,最愛發掘有心的小店!另外見到廚師(老闆?)會同客人傾計有講有笑,一個人整緊壽司又兼顧廚房好忙都會主動同客人講多謝拜拜,十分友善,而店員妹妹同樣一個人好忙但都好有禮貌同耐性,而且笑容親切可愛,成間鋪既人感覺都好close又帶有人情味,雖然同食物質素無關,但我就好著重呢啲小細節帶俾我成個感覺👍🏻👍🏻👍🏻