2021-01-08 3879 瀏覽
天氣凍,經過iSquare想搵啲熱嘢食,見到佢呢度有放題嘅牛食,除咗牛仲有好多唔同款嘅肉,同埋唔同款嘅小食,價錢又唔算貴,所以就入咗去食。入到去,我哋坐咗係卡位嗰邊,佢會先上一碟拼盤俾我哋,入邊有豬牛雞,同埋蔬菜。我估係一啲比較靚嘅牛,佢每樣都會有兩三件,然後上面好細心有一個牌話俾你知佢每一舊係啲咩嚟。因為佢呢個細心嘅舉動,之後再返叫嘅時候就可以記住自己之前試過係邊一款鍾意,然後先再叫,唔使浪費嘢食。至於飲品,佢有一個飲品櫃俾你攞,而甜品櫃亦都有雪糕雪條咁。選擇都算多同正常。品質方面,啲牛確實係高水準,牛舌係一讚!有肉味,而且有足夠油脂,用黎煎一流。另外佢個香草醃的雞係好味,連我呢個平時唔好雞肉的人都要大encore 😆唯一美中不足嘅係佢個沙律,比較起上嚟有啲唔係太新鮮。除此之外,每一樣都唔錯。

2020-12-03