2019-05-10 32 瀏覽
今日同朋友嚟到呢個 抱住一個試下嘅心態嚟食下, 一入到門口見到有幾隻雪糕, 見到啲牌子都唔差出去平時買都要幾十蚊跟住坐低 一開始個餐牌有得畀你揀壽喜燒 咁就試下壽喜燒啦 跟住個湯嚟到 就試下啖湯先 啖湯好甜好夠味 跟住望下啲牛肉跟住再試下 有口感又大塊, 然後再試下個海膽都幾鮮甜😍, 之後就嗌刺身 一開頭嗌咗帶子三文魚 甜蝦蟹柳, 諗住都同平時嗰啲放題差唔多, 一 擺入口就知同平時嘅放題嘅質素好唔同首先講下啲三文魚又厚又大塊 食落去 好甜好鮮, 之後再試過甜蝦 食我去好有清新嘅感覺, 跟住望過蟹柳點解會有個殼嘅跟住再食嘅時候發覺唔係平時嗰啲普通蟹柳食落去感覺好新鮮好好味, 食到差唔多叫啲炸物試下, 嗌咗吉列蝦 得食落去就感覺到係即刻咋唔係隔夜嗰啲 所以感覺好良好, 然後就食到飽飽哋就去出面攞雪糕同雪條試下 原來啲雪糕同埋雪條係韓國牌子我自己都試咗一條提子味 覺得好好味好甜, 放題呢啲質素真係冇得頂。
跟住坐低 一開始個餐牌有得畀你揀壽喜燒 咁就試下壽喜燒啦