MR & MRS FOX

餐廳: MR & MRS FOX
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
Bread每枱都有的麵包,牛油頗香Sides我和朋友都很喜歡吃sides,crab cake味道濃厚,份量小小的;Mac & cheese十分香濃,超好食,Creamed spinach亦不錯,sides都水準符合預期,大家都好鍾意,Sauteed Australian blue mussels應該最超預期好食,醬汁香濃,沾麵包食一流,加上青口大大隻,超級軟滑creamy,一啲都唔韌! 真心大推!MainsSeafood hotpot份量略細,但包含各樣海鮮,有青口、蝦、八爪魚、蜆都好有鮮味好足料,我地試咗佢淡湯,湯汁亦帶有啖啖日式木魚湯及海鮮鮮味,另外Eggplant lasagne為素菜,以大大塊茄子片和車打芝士組成,但味道沒有太大驚喜,份量亦略細Desserts最出名的Baked Alaska味道略甜,口感亦較單一,但店員上菜時會點火,驚喜十足另外Creme Brulee味道亦符合預期,擺盤十分精美,再配上生日字句,birthday girl亦表示滿意!
Bread
每枱都有的麵包,牛油頗香

Sides
我和朋友都很喜歡吃sides,crab cake味道濃厚,
份量小小的;Mac & cheese十分香濃,超好食,
醬汁香濃,沾麵包食一流,加上青口大大隻,
超級軟滑creamy,一啲都唔韌! 真心大推!
Deep fried crab cake
Mac & Cheese and Creamed spinach

Mains
Seafood hotpot份量略細,但包含各樣海鮮,
有青口、蝦、八爪魚、蜆都好有鮮味好足料,
我地試咗佢淡湯,湯汁亦帶有啖啖日式木魚湯及海鮮鮮味,
但味道沒有太大驚喜,份量亦略細

Seafood hotpot
Eggplant lasagne

Desserts
最出名的Baked Alaska味道略甜,口感亦較單一,
但店員上菜時會點火,驚喜十足
另外Creme Brulee味道亦符合預期,
擺盤十分精美,再配上生日字句,
birthday girl亦表示滿意!
Baked Alaska
Creme Brulee