2020-11-17 1316 瀏覽
話說約咗個同事佢話帶我去食好嘢一聽到係食P IC I其實有啲驚驚地。因為兩個星期前,我食咗荔枝角嗰間,就覺得大失水準。但係朋友揀冇辦法啦唯有照去囉。嘩嘩嘩6:30去到冇諗過星期二都可以Full House囉😌成間餐廳爆滿🤗仲要人齊先入得喎☺️原來灣仔呢間P IC I呢係香港第一間嘅😽佢已經開咗好多好多年㗎啦🥰我以前以為中環嗰間先係第一間😂冇諗過其實唔同分店佢個水準係可以爭好遠嘅😚牛肉tata ,頭盤呢就想試呢個。因為之前去食過PMQ嗰間同荔枝角嗰間,都係食lunch。所以呢就冇食到牛肉他他,今次係專登食呢個試下先。好高質😻好好味👍🏼推介頭盤來講兩個人啱啱好。咁佢有啲博博嘅洋蔥片啦,咁就酸酸地嘅。然後呢,佢嘅牛肉好新鮮😽配上少少芝士同埋香草🤗🥰 真係好好味㗎,唔錯嘅頭盤🤤🤤🤤 Classic lasagna 😍因為我朋友話要點呢個。咁我就不妨試吓啦🤣😂因為每次嚟呢☺️都怕佢太漏,就冇試過嘅。點知呢真係超好味囉。冇諗過一來唔漏啦,二來呢,佢個面係一層薄脆脆嘅芝士🥰🥰🥰勁好食😋lasagna都係每一層都好薄片,肉醬好夠味🤗唔錯黑松露意粉🍝the best pasta in Pici ,每次都必

黑松露意粉🍝the best pasta in Pici ,每次都必食嘅😍🥰
2020-11-17
  • Classic  Lasagna