大致上所有點心都好好食🤣我叫嗰啲❤️逐樣點評啦~~南瓜芋絲餅 💰25當初叫呢個係想懷緬一下以前細個食嘅味道,佢一到就知道係啱啱炸起,一啖咬落去,好脆🤩再加上啖啖南瓜🎃perfect match🥰🥰係真係食得返以前嘅芋絲餅味!鵪鶉蛋燒賣 💰24呢個點心就相對上冇我預期好食,啲鵪鶉蛋過熟,有啲硬身,樓下嘅燒賣就真係一舊豬肉,不過味道係好嘅,冇好大浸豬肉味,同口感良好👌🏻鮮蝦菠菜餃 💰25菜苗餃嘅東東永遠都係我至愛👅啖啖菠菜啲皮又唔會係嗰種厚身又散嘅皮,係透明加煙韌嘅皮👍🏻黑金奶皇流沙包 💰21係招牌啊!!!對比起我之前食嘅黃色點心店,呢間嘅份量相對偏細,呢個包包都係,個真心重質不重量,因為真係好好食,首先賣相已經好靚,之後一咬就爆奶黃,同埋包身非常軟熟💯包控表示好喜歡💕沙嗲金錢肚 💰27小編本身唔鍾意食金錢肚,但都俾佢迷倒,一句講完,又林又入味🤩🤙🏻脆皮蝦腸粉 💰32一啖咬落去,同時俾你感受到又林又脆,啲蝦又大粒🥰🥰椰汁紅豆糕 💰19本身以為佢係好似一般紅棗糕咁,一舊舊咁,方便一人一舊啦~點知一黎到係呢啲唔似自家製嘅糕糕,我哋好失望就話早知唔嗌呢個啦😩點知食落去就停唔到口🤣🤣勁好食!又唔會太
大致上所有點心都好好食🤣我叫嗰啲❤️逐樣點評啦~~

南瓜芋絲餅 💰25

鵪鶉蛋燒賣 💰24

鮮蝦菠菜餃 💰25

黑金奶皇流沙包 💰21

沙嗲金錢肚 💰27

脆皮蝦腸粉 💰32
一啖咬落去,同時俾你感受到又林又脆,啲蝦又大粒🥰🥰

椰汁紅豆糕 💰19
本身以為佢係好似一般紅棗糕咁,一舊舊咁,方便一人一舊啦~點知一黎到係呢啲唔似自家製嘅糕糕,我哋好失望就話早知唔嗌呢個啦😩點知食落去就停唔到口🤣🤣勁好食!又唔會太甜又林林的,絕對唔係好似平時啲膠膠感覺,係真係甜品咁,又唔係爽口果種,啲紅豆又林,又夠椰汁味,總之好好味,總之好想叫多2個🤩🤣🤣

北菇棉花雞 💰26
勁熱!我俾佢”辣”熟下唇😂因為係加單,唔想咬一啖擺落隻污糟碗度,打算一啖食晒舊「棉花」佢,點知熱到飛起😩但夠多汁,雞又夠嫩口,每樣有3舊加一舊蟹柳仔😋

@eatogo.n.wink
  • 鮮蝦菠菜餃