2021-03-31 5361 瀏覽
今日請咗半天假來食自助餐😉 一入到餐廳環境感覺好舒服 室內空間好闊落 雖然坐滿晒人 但一啲都感覺唔到好侷促 望可以住個大海食午餐 正👍🏻👍🏻 食物方面都好多種類有沙律丶海鮮丶壽司丶芝士丶咖喱丶⋯⋯各類嘅熱食。D魚生最值得食😉 有油甘魚丶八爪魚丶三文魚同吞拿魚 最正係個油金魚刺身不過我食得最多同埋最欣賞只係佢哋嘅甜品D蛋糕賣相精緻又好味 而且選擇又多 放晒喺蛋糕櫃入邊 感覺好衛生同埋睇到眼花撩亂 對於有選擇困難症嘅我 好彩有朋友一齊可以分享 我先可以試晒所有嘅蛋糕🤣🤣 除咗蛋糕之外 呢度重有我最鍾意食嘅bread pudding 整得好好食只係個面有啲硬 個靈魂雲呢拿汁超好味😋 佢哋有好多雪糕選擇 最特別係有一款威士忌味嘅雪糕 好可惜我咩味都食唔出😂😂😂 我覺得伯爵茶味同朱古力雪糕最好食 現場有廚師即整格仔餅同埋crepe 👍🏻👍🏻👍🏻 配雪糕食一流 我哋order左支白酒飲 味道唔錯 令餐飯錦上添花😘😘整體上服務同食物都唔差丶不過最正都係過海景🥰🥰
不過我食得最多同埋最欣賞只係佢哋嘅甜品
我哋order左支白酒飲 味道唔錯 令餐飯錦上添花😘😘