2020-10-10 162 瀏覽
你個Mamaday 最令人Mama佢既應該就只有太難book枱🤣打電話多次失敗之後終於book到兩個星期後🙂建議打黎之前夾定多幾個日子預黎book🙈期待以久既野都真係令人更happy🤪上到去見到啲deco同menu就仲happy放工唔想再用腦+一直以來崇尚嘅佛系減肥不論係情花開定尤達開燦爛定係炸乜要carbo定protein 定睇心情黎食睇完只可以話I want them all!!!但胃就真係只係得一個,所以今次食左啲先🥺先黎唔失望既-期望愈大失望越大芝士雞翼佢係單支雞翼好方便食有啲啲辣,有啲似食韓國芝士辣撈麵既味,唔太油,好香口右上係牛油果奶我本身諗住叫走甜,我諗諗吓反正都肥去係去盡佢點知一入口嘩正!佢係加蜂蜜,同牛油果好夾,好好飲😍再黎個牛扒扒扒扒扒扒醬係泰式酸辣醬,加印尼蝦餅然後嚟個日式蕎麥麵(menu寫蕎麥麵,但上碟係稻庭烏冬...而個烏冬有啲太淋)加沙律菜(with blueberry and raspberry)襯托美國牛牛牛味比較重冇咩油,但淋身高質最後黎個73.5%朱古力心太軟佢比較偏dark choco冇平時食嗰啲咁甜然後個雪糕更加出色-係海鹽雪糕!比較 cream

期待以久既野都真係令人更happy🤪
上到去見到啲deco同menu就仲happy

放工唔想再用腦+一直以來崇尚嘅佛系減肥

不論係情花開定尤達開燦爛

定係炸乜

要carbo定protein

定睇心情黎食
睇完只可以話
I want them all!!!
但胃就真係只係得一個,所以今次食左啲先🥺

先黎唔失望既-期望愈大失望越大芝士雞翼
佢係單支雞翼好方便食
有啲啲辣,有啲似食韓國芝士辣撈麵既味,唔太油,好香口

右上係牛油果奶
我本身諗住叫走甜,我諗諗吓反正都肥去係去盡佢
點知一入口
嘩正!佢係加蜂蜜,同牛油果好夾,好好飲😍

再黎個牛扒扒扒扒扒扒
醬係泰式酸辣醬,加印尼蝦餅
襯托美國牛牛
牛味比較重冇咩油,但淋身高質

最後黎個73.5%朱古力心太軟
佢比較偏dark choco冇平時食嗰啲咁甜
然後個雪糕更加出色-係海鹽雪糕!比較 creamy好好味,唔係水水好快溶左嗰啲🤪

而且佢入面流,而出面係夠厚夠脆既brownie 皮

建議不論係女朋友、定係女客戶、定係女上司,this is always a good place for food 😍
2020-10-06