實在火滾!!!!!! 1|1 打算陪家人飲早茶開心下。本來一直都無乜特別,食物雖然吾系話好食,但也吾系難食,酒樓表面衛生也吾系差,雖然廁所要走出去商場,對老人家吾方便都算就臨走果下,家人去收銀就勞氣!!!家人找錢後,見有個$10銀仔(老人家吾方便袋甘多),甘就好有禮貌甘話:”吾該幫我換張紙幣啊!”(當時無乜人賣單,吾會忙)個女收銀阿姐竟然明顯黑面,彩都吾彩,我家人就講多次話:“$10銀吾方便,吾該你換左紙幣畀我”個女收銀阿姐好無禮貌(噴火甘)換左張$10紙幣,我見到果種態度實在怒到極點,好似區找既錢系區既甘!!!!我即刻問:“換張$10紙幣者!!吾使甘啊?!!!”個女收銀阿姐仲要好惡劣甘話:“個個都系甘伽啦!!!!”我話:“使吾使甘惡啊?!!”之後區無出聲。。。。。。我吾知呢個收銀阿姐系生活上或者工作上有幾大壓力,但神早一家來開心飲茶,憑乜野我家人要畀錢受你氣?!!我幾乎想要發火叫區經理出來,不過我家人話算數,甘就算了!!我就當新年做一單善事 ,吾直接甘投數你!!!!我以後都吾會去呢家酒樓!!!!!!!
實在火滾!!!!!! 1|1 打算陪家人飲早茶開心下。
就臨走果下,家人去收銀就勞氣!!!

個女收銀阿姐竟然明顯黑面
,彩都吾彩,
我家人就講多次話:“$10銀吾方便,吾該你換左紙幣畀我”
個女收銀阿姐好無禮貌(噴火甘
我即刻問
:“換張$10紙幣者!!吾使甘啊?!!!”
個女收銀阿姐仲要好惡劣
甘話:“個個都系甘伽啦!!!!”
我話
:“使吾使甘惡啊?!!”
之後區無出聲。。。。。。
我幾乎想要發火
我以後都吾會去呢家酒樓!!!!!!!

2013-01-01
早餐