2009-06-08 56 瀏覽
三個家庭六個大人三個BB, 見有個大叔晌廣場派傳單, 佢話好平好抵食, 咁就中計...去到得一台客, 一對情侶坐露天, 熱到想死, 我揀室內坐, 但即使係室內但冷氣都唔夠, 好熱.我地六個大人三個BB, Waiter就咁俾張6人台我地坐, 喂, 點坐呀大哥, 又行李又BB, 搞左一輪, 叫到出聲, 佢先醒目俾拍張八人台俾我地, 又唔係滿客, 我都唔知點解唔俾我地坐好d.坐得低放好晒d野, 點菜, 最平個餐$88, 我同老婆想食肉, 於是叫左個羊鞍同西冷, 其他人叫左魚餐, 青咖哩餐...頭盤 - 意大利雜菜湯+沙律 = 湯有味但d料好碎好少, 沙律係一片生菜上面放一舊仔吞拿魚撈螺絲粉.主菜 - 羊鞍 = 過熟 & 勁蘇(叫mid-raw). 西冷 = 半塊麥記"足三兩"咁大, 三份一塊花園餐廳西冷咩上下, 太熟(日明叫mid-raw). 青咖哩 = 很辣. 魚 = 不知道無試食, 但份量又係超細碟.甜品 - 一磚仔芝士條飲品 - 問過跟餐飲叫可樂, 要加十蚊, 過份.服務: 屋村茶餐廳水準, 廚房仲有個四眼佬黑面對客.價

主菜 - 羊鞍 = 過熟 & 勁蘇(叫mid-raw).
青咖哩 = 很辣.
魚 = 不知道無試食, 但份量又係超細碟.

甜品 - 一磚仔芝士條

飲品 - 問過跟餐飲叫可樂, 要加十蚊, 過份.

服務: 屋村茶餐廳水準, 廚房仲有個四眼佬黑面對客.

價錢貴, 食唔飽, 味度唔係呢個價錢級數, 服務未夠細心, 廁所無水沖廁塞晒d紙晌度, 冷氣唔夠, 食品選擇少.

位有幸睇到呢份報告既朋友, 千其要避開.