2015-05-08 628 瀏覽
放假經過太子界限街,被它獨特的店舖裝修吸引住,原來是新開的Cafe Shop,抱著試新野的心態便選擇了呢間。因為時間尚早唔使等好耐就有位。店員態度友善,我和朋友order左個凱撒沙律、卡幫尼意粉和吞拿魚長通粉,Hazelnut Latte X2餐湯係甘箏忌廉湯,味道好香滑,唔錯!!卡幫尼意粉味道香濃,意粉煮得恰到好處,不會太硬或太軟,煙肉份量多,雜菌好新鮮爽口吞拿魚長通粉配搭也很正,唔使淨係得意粉揀,長通粉賣相亦很吸引,食落甘香,可能因為吞拿魚所以食到最係覺得有d油膩,但都好好味Hazelnut Latte,一個字:贊,從店員口中得知該店老闆對咖啡有很高的要求,所以喜歡飲咖啡的一定會有驚喜的!(超推薦)整体來說,食物水準高,新鮮、真材實料,值得推薦和再光顧的Cafe shop
凱撒沙律
卡邦尼意粉
吞拿魚意粉
餐湯係甘箏忌廉湯,味道好香滑,唔錯!!

Hazelnut Latte,一個字:贊

題外話/補充資料: Like FB和打卡即時有9折優惠
2015-05-02