2020-05-10 645 瀏覽
第一次食蠔站係年幾前TST分店食,印象唔錯,所以想母親節去食多次,但而家疫情同限聚令關係,更係提早食啦,加上佢係open rice訂有7折優惠,咁就即book la!前一日我仲特登打去confirm,但職員話當日先有人聯絡我地,而家confirm唔到⋯⋯⋯咁算啦~到左當日,佢下午先打來話call左清潔公司來大清潔,所有預約取消,其實都幾火下。因為應承左媽咪,所以即刻自己再book過,即book青衣呢間⋯睇過其他評語,其實都好似麻麻地,心諗最後一次機會去試⋯Book完我自己再打去confirm,ok左,係個男同事聽既,佢既態度幾好,仲話「今晚見啦🙂」去到食,主要有個短頭髮中年女人service 我地,態度好好,有推介我媽食生蠔(我地唔鍾意食生蠔,得呀媽食),呀媽話試左先,來到2隻話比較細仔,但試完話好鮮甜好好食,跟住追加🤓好彩過程食得開心既~食到唔記得影相~叫左:👍🏼豬手👍🏼卡邦尼意(好好食)😊pizza🙂啤酒薯條🙂生蠔🙂幾杯野飲最緊要呀媽滿意,食完樓下巴士站走,交通放便

好彩過程食得開心既~食到唔記得影相~叫左:
👍🏼豬手
👍🏼卡邦尼意(好好食)
😊pizza
🙂啤酒薯條
🙂生蠔
🙂幾杯野飲
最緊要呀媽滿意,食完樓下巴士站走,交通放便

2020-04-29
母親節