The Food Gallery

餐廳: The Food Gallery
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-05-09 5362 瀏覽
唔想母親節正日同人迫,所以我哋提早慶祝。朗廷酒店入邊嘅 The Food Gallery 做緊晚市自助餐七折,唔使$500一個人仲有好多海鮮嘅選擇,佢哋標榜嘅係好多食物都係 Made to Order,保證熱辣辣。一坐低就即刻去試佢哋嘅冷盤,魚生壽司好正路,重有有龍蝦,龍蝦仔,蟹腳,青口,同埋我哋嘅至愛新鮮生蠔😍然後到熱野,我哋食咗即刻幫你包嘅北京填鴨,重有即刻煎嘅鵝肝配和牛面珠燈,個面珠燈真係好好味。再嚟有個燒烤區,我哋食咗grill肉眼扒,羊扒,三文魚扒,三樣BB都好鍾意食。然後就到另外一個重頭戲,「中式海鮮區」。佢有扇貝,虎蝦,原條倉魚,鱸魚,同埋烏頭,全部都係即叫即蒸。BB超鍾意食蒸倉魚,佢開心到fing晒頭。仲有辣汁炒蟹,同埋豉汁炒龍蝦可以叫,豐富到癲咗。咁當然佢仲有其他正常嘅自助餐食物,我覺得佢個迷你海南雞飯十分之值得推介,BB同我各自食咗兩碗 😆 媽媽食咗一碗 😂甜品區有Häagen-Dazs雪糕,分子雪糕,朱古力心太軟,Chocolate Fountain,同埋各式各樣嘅蛋糕。今次真係超級大滿足,BB媽媽非常滿意,BB爸爸食到攬住個肚。$500唔使有咁多嘢食我覺得係超值
甜品區有Häagen-Dazs雪糕,分子雪糕,朱古力心太軟,Chocolate Fountain,同埋各式各樣嘅蛋糕。今次真係超級大滿足,BB媽媽非常滿意,BB爸爸食到攬住個肚。$500唔使有咁多嘢食我覺得係超值 👌🏻
煎鵝肝配和牛面珠燈
迷你海南雞飯