2020-09-27 1848 瀏覽
餐廳格局西式, 但最緊要係坐得舒服, 放到野得黎唔會太逼!服務好, 有換碟, 店員都熱心, 基本上到7-8pm左右都爆晒場.前菜, 呢個前菜無收費, 脆口野比客人咬下咁解,建議唔好食太多, 一陣無肚食其他野!黑松露野菌湯(48$), 野菌料落足, 可以見到面頭勁多碎, 口感一粒粒好似沙冰咁,如果加埋忌廉就更完美! 自己中意偏甜.肉眼扒(258$) 7成熟, 面頭如果細心d睇都會見到d肉汁, 肉汁比較多, 牛味重, 配埋醬汁食用比較濃味. 格離有個薯蓉, 細細件, 可能唔算好飽但creamy, 味道唔錯!卡邦尼扁意粉(98$) , 價錢唔算貴, 份量正常, 汁好痴意粉, 同埋汁夠濃味, 味道唔錯, 如果打散埋個蛋食會更好食, 會有小小黃美醬既味道, 美中不足既係意粉唔係扁意粉,係圓頭意粉, 口感度唔夠彈牙!心太軟(68$) 流心做得好出色, 朱古力味濃, 帶小小苦, 我自己覺得整得相當唔錯,流心切開時都十分香, 雪糕可惜無其他味選~整體而言味道, 環境 , 服務都唔錯,價錢都好抵食, 推薦一試!

餐廳格局西式, 但最緊要係坐得舒服, 放到野得黎唔會太逼!

前菜, 呢個前菜無收費, 脆口野比客人咬下咁解,
建議唔好食太多, 一陣無肚食其他野!
如果加埋忌廉就更完美! 自己中意偏甜.

係圓頭意粉, 口感度唔夠彈牙!
流心切開時都十分香, 雪糕可惜無其他味選~

整體而言味道, 環境 , 服務都唔錯,
價錢都好抵食, 推薦一試!
2020-09-26