2021-04-21 193 瀏覽
今日去左食雞煲店,食到好飽好滿足!我地叫左個花螺雞煲,十全十寶丸,響鈴同蔬菜籃🧺兩個人都食吾哂,大家可能逐樣點會比較好,因為雞煲既雞都幾多,女仔份量應該食吾哂!不過吾鐘意有芫荽既朋友注意要走茜啦!十全十寶丸,入面有粒丸係有海膽架,有隻入面係有芝士,全部都超高質,好爽好彈,食落去同出面好吾同!同埋墨魚丸係我食過最爽最彈既丸😍😍如果鐘意響鈴既朋友要必叫,因為自家製響鈴勁脆口,勁多層,必食推介,即炸即上,勁新鮮!佢仲有另一款芝士響鈴,下次一定要再試😆😆好特別!菜籃入面有金菇,冬菇,生菜白菜仔等等,岩哂咩都想試都想試小小既朋友們!同埋飲品都好多杯,吾怕飲完一杯吾夠要再encore ,打邊壚一杯大飲品真係必需架!
今日去左食雞煲店,食到好飽好滿足!