👩‍❤️‍👨拍拖之選-日本居酒屋🌸緻🌸佢係Monterey place 隔離,對住個海景,超浪漫🌹我哋揀咗set menu(318/位)除咗可以食環境之外,食物質素都好高。鰻魚大愛❤️前菜🥗黑魚籽,煙三文魚,黑番茄豆腐沙律🥗作為前菜好清新,黑魚籽超爽口,豆腐超滑,女仔一定好鐘意😍鰻魚青蔥玉子卷👄🤏(呢個我超推介)👍鰻魚香脆冇骨配埋玉子好香口,其實好食到想食多一件但係又唔好意思表現到好大食😂蜆肉麵鼓湯🥣個味啱唔好唔會太鹹。有煮家味。主菜🍽串燒拼盤(👍👍)要俾like , 樣樣都好味,鰻魚串大愛(❤️❤️)其實好考功夫,佢燒得有日本既水準。黑豚五花腩,唔會成口肥膏,好有口感。燒娃娃菜好特色好有新鮮感❤️露荀爽口👍黑松露炒美國安格斯一口牛🐮個洋蔥好甜,提升一口牛個味道,陣陣黑松露味,個牛熟度啱啱好,唔會太生或者太熟🥰鰻魚炒飯🍚好香,粒粒鳗魚入口即溶。精選甜品-雲呢拿雪糕麻薯😌提子同芒果乳酸特飲都好好味。❤️綠茶麻薯正😙甜品永遠有另一個胃😍食物:😍😍😍😍😍服務:😍😍😍😍環境:😍😍😍😍😍對女朋友好唔使等,幾時再去浪漫一下👩‍❤️‍💋‍👨
👩‍❤️‍👨拍拖之選-日本居酒屋🌸緻🌸

前菜🥗

黑魚籽,煙三文魚,黑番茄豆腐沙律🥗
作為前菜好清新,黑魚籽超爽口,豆腐超滑,女仔一定好鐘意😍

鰻魚青蔥玉子卷👄🤏(呢個我超推介)👍

蜆肉麵鼓湯🥣
個味啱唔好唔會太鹹。有煮家味。

主菜🍽
串燒拼盤(👍👍)
黑豚五花腩,唔會成口肥膏,好有口感。
燒娃娃菜好特色好有新鮮感❤️露荀爽口👍

黑松露炒美國安格斯一口牛🐮

鰻魚炒飯🍚
好香,粒粒鳗魚入口即溶。

精選甜品-雲呢拿雪糕麻薯😌
提子同芒果乳酸特飲都好好味。❤️
綠茶麻薯正😙甜品永遠有另一個胃😍

食物:😍😍😍😍😍
服務:😍😍😍😍
環境:😍😍😍😍😍

對女朋友好唔使等,幾時再去浪漫一下👩‍❤️‍💋‍👨