2021-06-11 80 瀏覽
肉醬意粉有啲驚喜意外:冇估到burgerman deals with Spaghetti 🍝 都一樣出色,拍得住啲漢堡包 🍔 意粉、係肩意粉;硬度:al dente!😍 ;肉醬、真係有足夠嘅肉碎,女朋友甚至乎相信啲肉碎係來自整漢堡包嘅同一舊肉,因為食落真地真係有啲似,肉碎都唔係行貨咁。而且份量都足夠嘅手打牛肉漢堡好食過McDonald’s就應該係基本,但係我覺得能夠拍得住高級burgerroom 就算bonus! 😳😍 不過我當然唔排除係我自己味蕾太廢😂 雖然都係基本嗰啲配料,牛肉煎得好食,特別嘅係:咬開之後真係好汁😂嘢飲方面,加$5就有津路,如果想飲唔凍,都可以問佢,都會比到你!
肉醬意粉

招牌芝士漢堡