2024-05-02 63 瀏覽
幾年前食過九龍灣間Hoi Hoi,覺得佢啲pancake幾好食,但近排見執左,然後發現仲有荃灣店,有主食提供,仲有二人晚餐,有齊主食同pancake,可以一次過系同一間食野,傾計傾耐啲,吾洗轉地方!二人餐 $298(另需加一)鐵板名古屋茄汁海蝦意粉貌相同味道都好有日本西式意粉style,4隻蝦,有幾片香腸、芝士碎配茄汁意粉,底下有塊薄薄既蛋墊住。安格斯牛扒套餐價錢比較平民,所以牛扒質素相對都系茶記級數,不過勝在大大塊,另外有好多薯條,薯條幾好食。呢個餐會包2款甜品,可以系主甜品牌揀,有一般薄身pancake,亦有梳乎厘pancake,幾多味道選擇。焦糖布丁梳乎厘pancake以吉士醬蓋滿梳乎厘pancake,表面加少少燒焦過既焦糖,味道吾會好甜,幾岩我口味。梳乎厘幾重蛋味,而且放左一陣都無咩扁塌。香蕉朱古力梳乎厘pancake呢款用奶油cream加朱古力醬,pancake都系原味,旁邊圍住左啲香蕉。跟餐會跟2杯飲品,香桃冰茶&焙茶Latte,焙茶latte既拉花又幾靚。

二人餐 $298(另需加一)

鐵板名古屋茄汁海蝦意粉

安格斯牛扒