2021-02-13 72 瀏覽
龍蝦汁海鮮義大利飯呢度既碟係我見過最細既lmao。好少食義大利飯係用咁細個碟。但份量一啲都唔少,仲有青口,蝦,蛤蜊。個飯都十分creamy。同埋其他地方好少有龍蝦汁,我覺得都幾特別。All day breakfast - Paradise Energy呢個all day breakfast大份到我覺得兩個人食都未必食得曬 lol。有兩塊薯餅!!我好鐘意食薯餅,所以好開心。炒蛋好滑好香,好想偷師。但如果加多少少鹽同胡椒會更加好。仲有腸仔漢堡扒煙肉火腿,食得出唔係cheap野,lmao都幾有誠意。跟住就係有大量菇同沙拉菜。沙拉dressing係芝麻醬,我超鐘意。最後就梗係唔少得既茄汁豆。超級飽肚。
龍蝦汁海鮮義大利飯