餐廳: 燒肉火蔵
資訊:

2018-06-24 2035 瀏覽
今天小編約左家人去火藏慶祝兄長大人生日!雖然小編唔食肉但為左兄長大人就冇計啦因為佢係食肉獸、無肉不歡、特別喜歡日本和牛,小編o係openrice呢度睇到好多人對呢間嘢既評價都唔錯,所以提早book 定檯,買埋蛋糕一心唸住比驚喜阿哥之前都唔知佢係集團式經營、再睇下d食評至知佢係under美心集團既,都心裡有數佢d服務態度肯定又唔慌好得去邊。當然、我冇估錯啦不過一心為左吖哥食和牛都唔care佢地d黑面和粗魯行徑。我真心覺得現在飲食行業真係好難請人、講真有邊個後生仲會好似以前d人咁咁care份工吖,更唔好expect佢地服務態度會好,唔鬧你其實已經好感恩講返d重點啦,我點左海鮮餐、阿哥點左A4和牛套餐、母親大人和阿嫂點左未來牛(北海道產)套餐,確實係抵食既,一個套餐around 230 (吖哥點既A4貴d要368)包沙律湯飯,我聽到隔離檯問有冇單點,答案係sorry,冇既,即係你想食豪d既lunch都係唔得d嘢黎啦,睇落👌🏽,吖哥話食落都唔錯,有入口即溶既感覺,不過份量堅少,佢一個大男人當然唔夠食,好彩我都食唔到咁多飯所以分左2/3比佢,而我個餐都有幾塊未來牛、又比埋佢,再加之後餐廳送既雪糕

d嘢黎啦,睇落👌🏽,吖哥話食落都唔錯,有入口即溶既感覺,不過份量堅少,佢一個大男人當然唔夠食,好彩我都食唔到咁多飯所以分左2/3比佢,而我個餐都有幾塊未來牛、又比埋佢,再加之後餐廳送既雪糕仲有我買既蛋糕,大家都食到好鬼飽!

題外話:揀呢間餐廳另外既原因都係因為佢o係圓方比較容易搵位泊車,最正係只要o係圓方消費400或以上可以享有4個小時免費泊車,呢餐食左1427元咁當然我地可以享有呢個優惠啦
A4和牛燒肉定食
2018-06-24