2020-04-09 733 瀏覽
ʜᴀɴᴅ ᴛᴏssᴇᴅ ᴘɪᴢᴢᴀ🍕.住美孚荔枝角附近嘅朋友 想食pizza 但係又唔想食pizzahut phd 點 算 好?🤯呢間餐廳真係好推介 性價比好高😍.4-6 Persons Combo🥡 $318呢個set超抵食‼️包一個小食、兩個批、兩個意粉/飯、六個野飲🤩佢原價要五幾蚊 不過openrice訂有折 平勁多🤑.兩個pizza嘅批底唔係嗰啲好薄脆嘅口感 又唔係厚到食麵包嘅實在感🤣呢個厚薄度唔錯 係手拉薄餅嘅感覺❣️不過因為我係外賣再拎返屋企 所以食嘅時候凍哂😭食落好硬 同埋批邊太韌😟如果即烤即食一定會好好食☹️好鐘意佢個base冇落醬 只係加芝士😋所以食落唔會有好油膩好溜嘅感覺😍好啱唔鐘意太濃味嘅朋友😛.12” Smoke Salmon & Ricotta🤍味道食落幾淡口😛佢啲三文魚冇乜煙熏味 都唔係好鹹🙈好鐘意啲ricotta cheese😍食落有淡淡嘅芝士香😚佢toppings仲有bell peppers, capers, onions😋成個pizza啲料balance得好好 啲配料酸酸甜甜感覺好fresh 食多幾塊都得🤩.12” Gorgonzola Beef🤎我個人唔太
ʜᴀɴᴅ ᴛᴏssᴇᴅ ᴘɪᴢᴢᴀ🍕
4-6 Persons Combo🥡 $318
12” Smoke Salmon & Ricotta🤍
Smoke  Salmon  &  Ricotta

12” Gorgonzola Beef🤎
我個人唔太接受到藍芝士隻味 覺得佢有啲騷味😟所以唔太鐘意呢個pizza~~不過佢啲免治牛肉 牛味好濃 肉質都好彈牙🐮除咗gorgonzola 仲落左mozzarella🤤呢款芝士味相對濃郁好多‼️toppings仲有啲蒜片同菇菇🧄🍄口感好豐富😋
Gorgonzola  Beef

龍蝦番茄意大利飯🦞
呢個飯佢寫微辣 但係我自己覺得佢幾辣下🌶龍蝦仔肉幾爽口 都有幾多粒👍🏻我自己好鐘意食蕃茄 佢呢個risotto蕃茄味好濃🍅食落酸酸辣辣 好開胃🤤飯唔會太濕 汁嘅份量啱啱好😚
龍蝦蕃茄意大利飯

蟹肉野菌蒜汁扁意粉🦀
原本就咁睇以為佢冇乜蟹肉 點知有好多蟹肉喺底😍連個扁意粉都好濃嘅蟹味🤩佢仲加左啲椒同埋野菌一齊炒 真係炒得好香 又乾身❣️一啲都唔油 仲好爽口彈牙🤤
蟹肉野菌蒜汁扁意粉

蒜香巴馬臣芝士雞翼🧀
雞翼煎得有啲油 邊位仲有少少窿🤏🏻但係食落好脆口好夠味😍雞翼好大隻 啖啖肉 仲好juicy❣️不過蒜味唔太出 因為芝士味真係好濃🤩得8隻 我同屋企人搶住食🤣
蒜香巴馬臣芝士雞翼

Smoke  Salmon  &  Ricotta