2016-04-07 5068 瀏覽
邊爐癮大發, 記得好耐無食小肥羊, 放工OT完就同朋友去食了, 去到先知而家改咗係任食 (10年無去過...) 9點鐘任食普通料$138, 任食任飲靚料$188. 估唔到而家做到咁抵.我地揀咗$188, 湯底係鴛鴦鍋, 上枱時飲咗半碗, 感覺上已經無咗以前初開業時的味道, 而家係淡咗好多, 辣鍋更加無乜辣味. 不過勝在呢度食物種類夠多, 呀姐都好快手好勤力.自助吧除咗生料仲有小食提供, 手拍青瓜做得好入味, 開胃之選. 自助吧介推的食物有: 墨魚滑 - 打得都幾滑, 味道唔錯; 火雞腎 - 切好薄片, 非常容易熟, 幾好味. 點菜任食的推介羊肉片- 以前小肥羊招牌, 估唔到任食都有得叫, 羊肉鮮味, 一流! 竹笙 - 而家食竹笙都幾貴, 呢度竟然可以任食, 放落湯索晒D湯真係好正! 蝦 - 呢度D蝦唔大隻, 但非常鮮味, 值得推介!總括黎講, 雖然呢間唔係全部靚料, 但比起好多任食火鍋好好多, 而且有咁多選擇同埋任飲任食, 真係無投訴呀! 下次會再幫襯

2016-03-23
$205 (宵夜)