2014-11-13 375 瀏覽
如果係尖咀搵唔到位食飯, 我就一定黎呢度食飯, 原因係因為唔洗等位! 依間鋪唔知點解永遠都係無咩人, 佢連鎖隔離間韓國野直情無人幫襯, 係尖沙咀地段真係替佢地擔心 講返食物, 用料算新鮮, 今次叫左三色刺身丼定食, 會跟冷面, 又可加$25要多一份海膽刺身, 三文魚算肥美,厚身 , 三文魚子唔腥甘甜, 唯獨海膽份量較少, 比較水, 無咩味, 好似放左好耐  飯有少少酣味唔太軟唔太硬, 不錯!! 凍面普通無咩特別. 跟餐可以加$15 要蒸蛋, 本來我好高期望, 但係實在太令我失望, 個蒸蛋係完全無味, 又唔滑, 好後悔加錢要左  朋友就加錢要左個溫泉蛋, 朋友話又係好淡唔夠味  真係唔加好過加不過好彩最後我地點既甜蝦刺身同北寄貝刺身無令我地失望, 新鮮彈牙爽口, 好鮮味, 所以如果食刺身或定身又唔想等位依度都係一好好既選擇!!

飯有少少酣味唔太軟唔太硬, 不錯!! 凍面普通無咩特別.
 朋友就加錢要左個溫泉蛋, 朋友話又係好淡唔夠味
 真係唔加好過加
2014-09-17