2021-02-22 2196 瀏覽
元朗📍抵食高質西餐館!好耐冇見大家啦x”) 今次要介紹嘅係元朗嘅一間小Bistro😚佢地嘅lunch menu好多樣化~Burger意粉同排都有 一個餐已經包哂餐湯/沙律+一杯餐飲 超抵食!紐西穀飼肉眼配薯格 $118塊排係用Grill 唔係就咁煎!肉汁非常Juicy! 總有陣bbq嘅炭燒味🤤正!薯角雖然食去上嚟有啲凍咗 但依然十分脆 調味都唔錯~今日嘅餐湯係甘荀忌廉湯 非常香濃 有濃濃嘅忌廉味 拎個包點嚟食very good🤫總體上 以依個價錢嚟講 可以話係物超所值!!!其他嘅set都係差唔多around $100左右 不過要留意嘅係 佢哋嘅營業時間係有落場時間㗎 所以lunch time只有1230-1530🥺 想食嘅朋友仔嘅話最好就book定位先去啦!因爲舖面比較細 我同friend walk in去食都等咗45分鐘左右 1987 Kitchen (元朗)元朗金輝徑28號好盛洋樓地下11號舖食物:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿環境:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿價錢:💰💰服務:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿*滿分=👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿*
元朗📍抵食高質西餐館!
好耐冇見大家啦x”)
今次要介紹嘅係元朗嘅一間小Bistro😚

紐西穀飼肉眼配薯格 $118
塊排係用Grill 唔係就咁煎!
肉汁非常Juicy! 總有陣bbq嘅炭燒味🤤正!

1987 Kitchen (元朗)
元朗金輝徑28號好盛洋樓地下11號舖

食物:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿