年三十同屋企人開大餐 又懶得煮😍就買咗呢間想食好耐既外賣烤魚套餐 外賣自取有七折㗎🥰去到拎外賣先知份量比想像中多 性價比好高 好彩拎咗㗎小車車😂不過門市都比較多人 最好提早落單!🐟烤魚套餐(江團魚 2-3人) $558烤魚用錫紙容器裝住 一隻手拎住好輕鬆 店主教我地屋企有明火或者gas爐可以直接加熱 方便快捷!我哋叫咗酸菜口味 一開始拎上手嗰陣湯底同魚系分開 湯底唔會令到條魚淋晒 江團魚有成個盤咁長 3個人都食唔晒😍魚肉嘅份量好多 厚肉少骨 足足有兩斤 皮香肉嫩又冇腥味 咬落啖啖肉 酸菜口味一流 裏面仲有豆卜、蓮藕等 好入味!▫️手拍青瓜前菜有四款 爽口開胃 份量又多 配埋紅油好惹味 套餐會配埋個豬骨湯可以打邊爐🍲而且亦都會有蒜蓉、辣椒、芫荽及蔥包埋 再加埋三罐汽水 包你食得飽🙌🏻火鍋料超豐富:▫️美國肥牛 ▫️招牌肥腸 ▫️雜餃混丸拼盤▫️精選時菜雜錦拼盤 ▫️自選粉麵:薯粉 ▫️汽水美國肥牛質素唔錯 雖然唔係話好靚 但係都好嫩滑有肉味 多肉少肥膏 豬腸爽口又洗得乾淨 個人最鍾意水魷魚、白柏葉 爽口新鮮 分量多到三個人都食唔晒!🧾餐牌: bit.ly/BLZ-TakeAway

🐟烤魚套餐(江團魚 2-3人) $558

▫️招牌肥腸 ▫️雜餃混丸拼盤
▫️精選時菜雜錦拼盤 ▫️自選粉麵:薯粉 ▫️汽水

🧾餐牌: bit.ly/BLZ-TakeAway
2023-01-21
20 分鐘 (外賣自取)