🥢荃灣超抵食韓國餐邪惡芝士岩漿飯冰凍水冷麵🥢荃灣路德圍是充滿美食的地方,之前食開一間良心韓國餐小店,而家搬了新舖,坐得舒服又夠光猛,除左有韓式炸雞之外佢地最出名的芝士岩漿炒飯,差不多每檯都有點就知係必食的🥢芝士岩漿炒飯 $82睇個樣都知道超級多芝士,因為鐵板夠熱保溫,可以保持到溫度所以擺左陣都仲可以拉到絲,最正係個炒飯,口感乾身爽口,辣辣的很開胃,而且同芝士出奇地夾,唔覺唔覺好易食曬成碟飯🥢蜂蜜牛油炸雞半隻 $108香口的表面加上甜甜的蜂蜜牛油,呢到最好就係可以點半份,貪佢可以點多幾款唔同既嘢食🥢水梨牛展水冷麵$62韓國餐入面我最鐘意就係食水冷麵,凍冰冰的感覺煙韌彈牙的口感,呢個麵夠曬凍,入面的冰塊係用上湯底冰凍,所以食落一直都保持到個味,水梨很清爽味道跟成個麵配搭得很平衡🥢紫菜粉絲卷 (優惠價)$15一定要點佢的優惠餐牌上的小食,$15 起有交易,今次叫左紫菜粉絲卷,有四條咁多,紫菜炸得脆口,點茄汁又幾好食🥢呢間良心小店仲要唔洗加一,以韓國餐廳來講真係幾抵食,而且份量仲要不小,一定夠曬飽,所以感覺CP 值很高,如果要食的朋友要預早少少時間拿飛等位
🥢荃灣超抵食韓國餐邪惡芝士岩漿飯冰凍水冷麵

🥢芝士岩漿炒飯 $82