Y Pasta

2025-07-15 479 瀏覽
睇完姨甥女嘅畢業典禮,同媽媽一齊嚟Y Pasta食午餐。呢度午餐嘅套餐好抵食,揀完主菜之後仲可以升級要酥皮湯、小食同甜品,食到好飽呢🤭主食我哋叫咗由蒜香鯷魚醬、白酒同雜錦海鮮製作嘅鯷魚醬雜錦海鮮意粉,雖然有少少辣,但入口超惹味,啖啖都食到濃郁嘅鮮味。另一個主食係脆炸魚柳意式軟包配自家製他他醬,金黃香脆嘅魚柳配上鬆軟嘅意式包,外脆內軟的口感,豐富又美味。而酥皮湯一上菜就聞到好香嘅牛油味,表面鬆脆,中間嘅野菌湯忌廉味命好濃郁呀😍最後出場嘅係今日嘅自家製甜品-檸檬玫瑰開心果芝士蛋糕,除咗有檸檬同玫瑰香味,面層仲有香脆的開心果碎,令口感更加豐富!✨鯷魚醬雜錦海鮮意粉✨脆炸魚柳意式軟包配自家製他他醬✨忌廉黑松露野菌酥皮湯✨香濃野菌酥皮湯酥皮 ✨雞軟骨肉丸✨檸檬玫瑰開心果芝士蛋糕✨榛子牛奶咖啡✨芒果乳酪沙冰
忌廉黑松露野菌酥皮湯 香濃野菌酥皮湯酥皮
檸檬玫瑰開心果芝士蛋糕