2024-02-19 28 瀏覽
剛日本回來,好掛住東京食過嘅壽喜燒,見到太子呢間好高評價,決定過去試一試🥰⭐️安格斯牛小排壽喜燒起初侍應會幫我哋開爐用牛油燒一燒個爐,再落京葱去燒香成個爐👍🏻👍🏻之後再落壽喜燒汁,就可以落肉去煮啦!牛小排牛味重,脂肪唔多,加上壽喜燒汁甜甜,一啲都唔咸,好好食🥰⭐️美國極黑豚黑豚都好好食,但相對之下,無牛咁出色!始終壽喜燒同牛都係夾啲😊😊⭐️吉烈千層豚烏冬呢個都係招牌菜之一!必點!吉烈千層豚好鬆脆香口!入面仲夾有芝士,好邪惡🤤🤤烏冬好大碗,有櫻花蝦,昆布等配料,好豐富!😋😋⭐️吉列車海老赤面 (2隻)呢個非常有驚喜!隻蝦成隻碟咁長,啖啖肉,已去殼,好細心,脆卜卜但又唔油膩,值得推介!👍🏻👍🏻赤面即係蕎麥麵,彈牙好食,大大碗差啲食唔晒😂服務唔錯,店舖都好有木系日式風,簡潔整齊👍🏻👍🏻

⭐️安格斯牛小排壽喜燒

⭐️美國極黑豚

⭐️吉烈千層豚烏冬
烏冬好大碗,有櫻花蝦,昆布等配料,好豐富!😋😋

⭐️吉列車海老赤面 (2隻)
赤面即係蕎麥麵,彈牙好食,大大碗差啲食唔晒😂

服務唔錯,店舖都好有木系日式風,簡潔整齊👍🏻👍🏻