餐廳: 東京築地拉麵
資訊:

2016-06-17 399 瀏覽
早兩日又同為食姐妹相聚今次佢帶左我去東京築地食拉麵 平靚正😍我地6點9就到達 都幾多人食但唔洗等位👍🏼餐牌一早放好係每張枱上一打開我以為自己睇緊漫畫😂二話不說order碗特上大盛拉麵 貪佢乜都有豬骨湯底配上豚肉同叉燒 少不了糖心蛋湯底香濃 豚肉肥瘦均勻 叉燒亦軟林拉麵軟硬度岩岩好 重帶點彈牙👍🏼見到隔離枱叫嘅三文魚刺身幾靚 忍唔住叫左厚切 油脂分布平均 夠凍夠鮮中華沙律 帶少少辣餐廳得一款沙律 當然要試下好誇張嘅卜卜脆條 食完有點喉嚨痛沙律係生果粒加少許菜絲 感覺好特別食完個仙境沙律已經飽飽地 再叫左兩款串燒12寸特長串燒 和牛同大䓤 上台時非常香和牛夠juicy有咬口 不迌口略嫌太細粒牛油燒帆立貝 即叫即燒 超香牛油同香䓤味 而且師父會將其一開四 非常方便👍🏼食著說著 埋單嘅時候大約8點半 全場滿座不特止 重要有人排隊餐廳食物價錢平民化 難怪可以吸引咁多人😬
早兩日又同為食姐妹相聚
今次佢帶左我去東京築地食拉麵 平靚正😍