2020-10-06 581 瀏覽
女仔既約會通常都想去啲坐得舒服、時間冇咩限制可以傾耐啲計同埋野食有多選擇既餐廳。今次同朋友尼間Plato cafe , 聽就聽過人講, 自己都係第一次去, 食物質素唔錯, 價錢都叫經濟實惠。環境係傳統普通西餐廳, 木枱木凳, 唔會氣氛好好,但感覺舒服。 特別一提係餐廳有落地玻璃可以望到街景, 夠唔夠望下街都幾 relax。3個女仔叫咗: Dinner set~D08 黑松露牛面頰肉燴意大利飯D09 軟殻蟹黑松露意大利粉D10 蘇格蘭比目魚扒(是曰餐湯及蒜蓉法包)X3青檸梳打 X3🍚意大利飯煮到軟硬岩岩好,啖啖都充滿住汁同牛肉, 煮得又夠入味,非常推薦。🍝意大利粉既軟殼蟹炸到好香脆, 但係炸粉有啲厚, 意粉多汁有濃郁既黑松露味,好食。🐟比目魚扒煎到外脆內軟, 都幾嫩滑,魚皮煎到脆卜卜好香口, 仲有個配菜薯仔煎到外皮脆脆咁, 好好食。🥖🥣至於餐湯同蒜蓉包就正常操作冇咩特別。

3個女仔叫咗: Dinner set~

D08 黑松露牛面頰肉燴意大利飯

🍚

🍝

🐟

🥖🥣
至於餐湯同蒜蓉包就正常操作冇咩特別。
2020-09-17