2018-12-22 600 瀏覽
抵食套餐👍🏼放工收到電話📲,朋友兩公婆問有無興趣食上海野。原本諗住去荃灣廣場附近食,點知無開,就上網揾下附近邊度有🤔。見尚點d comment唔錯,就移師過黎試下喇😜!入到黎感覺幾舒服,D枱大張得黎,枱與枱之間又唔太迫,坐得幾舒服😌👍🏼!侍應介紹我地食套餐,開頭都以為佢係sale我地食貴野,但睇睇下發覺佢呢個餐都幾抵食,於是我地就揀呢個,有下面呢d野食😜:小籠包: 有四隻,皮唔太厚,肉多汁,好味😋紅油抄手: 我地三個人都覺得無乜味😞酸辣湯🍲: 份量都幾多,每人都差唔多有兩碗。味道唔錯,料都多👍🏼!上海粗炒: 呢個雖然份量細碟d,但因為個餐都多野食,所以我地覺得岩岩好😬!味道唔太鹹又唔太油👍🏼!回鍋肉🐷: 幾香!D菜軟硬適中,炒得岩岩好!😋葱爆牛肉🐮: 牛肉多過葱,但煮得有d韌😅。元貝賽螃蟹🦀: 呢味餸我好驚食落無味,但呢個ok,如果加多隻蛋🥚就💯。高力豆沙🥠: 呢個就唔乾身,皮唔太厚,味道又唔太甜,岩我😝。整體而言,呢個價錢 (套餐連茶介加一,都係$400多d) 都真係幾抵食,又坐得舒服,我收貨lu😌。
抵食套餐👍🏼

小籠包: 有四隻,皮唔太厚,肉多汁,好味😋
上海小籠包

紅油抄手: 我地三個人都覺得無乜味😞
紅油抄手

酸辣湯

上海粗炒

回鍋肉🐷: 幾香!D菜軟硬適中,炒得岩岩好!😋
回鍋肉

葱爆牛肉🐮: 牛肉多過葱,但煮得有d韌😅。
蔥爆牛肉

元貝賽螃蟹