今次嚟到銅鑼灣利舞台呢度搵嘢食 平時多數食嚟食去嗰幾間估唔到入邊原來仲有好多唔同嘅食肆經過見到間食炸雞嘅心頭一起就入咗去試吓啦🐥🐣入到去店員好明顯有一個係韓國人嚟嘅但係禮貌都好好仲主動介紹出邊嘅配菜 聽侍應講出邊嘅泡菜同埋麻油粉絲都係自己整嘅味道有少少唔同 麻油粉絲更加係非常好食 我哋不知不覺都食咗幾碗 大家記住試下三重芝士脆雞 $198🍗🍗🍗炸雞係以鐵板形式上嘅 底嗰度有好多嘅拉絲芝士 炸雞上面就有左少少芝士醬 炸雞中間就有個農夫包入面有好多溶咗嘅芝士 撈埋炸雞食 又邪惡又忍唔到口🤤🤤🤤 值得一讚嘅係鋪頭用嘅係無骨炸雞所以我哋食落去就唔使揀骨啦 啖啖肉! jeng黃金鹹蛋脆雞$78🍗🍗🍗如果大家晏晝嚟呢度食嘅話建議大家可以食佢食晏晝餐呢個價錢但係炸雞嘅份量都幾多 我哋選擇咗無骨炸雞 炸雞頭鋪左少少鹹蛋黃粉甜甜地鹹鹹地幾開胃架都 值得一讚嘅係大家嘅份量幾多我哋兩個人叫咗兩份炸雞都真係食唔晒大家可以選擇兩個午餐share食總括嚟講呢間嘅炸雞店位置喺銅鑼灣都幾方便另外價錢亦都唔算貴尤其是係晏晝午餐更加係可以接受嘅價錢喺銅鑼灣來講 如果大家唔想成日食kfc叔叔同埋其他連鎖韓式餐廳嘅話都可

經過見到間食炸雞嘅心頭一起就入咗去試吓啦🐥🐣

三重芝士脆雞 $198🍗🍗🍗

黃金鹹蛋脆雞$78🍗🍗🍗

總括嚟講呢間嘅炸雞店位置喺銅鑼灣都幾方便另外價錢亦都唔算貴尤其是係晏晝午餐更加係可以接受嘅價錢喺銅鑼灣來講 如果大家唔想成日食kfc叔叔同埋其他連鎖韓式餐廳嘅話都可以嚟呢度試吓
  • 三重芝士脆雞