餐廳: 五月星牛肉麵
資訊:

2021-09-25 97 瀏覽
五月星既午市套餐包小食,之前食過覺得唔錯,原來晚市+$32 就可以任食😍 最喜歡涼伴海帶,好爽口,有少少麻辣,但辣度輕微😌 黃金皮蛋都好推介,外皮晶瑩剔透,內裏係呈橙黃色既溏心蛋黃💁🏼‍♀️ 宜家LIKE AND SHARE 仲有得+$10有一碟台灣腸x花枝丸超抵阿😮招牌紅燒牛肉麵($73)台灣牛肉麵好好食,湯底有少少藥材味帶點甜,味道非常濃郁但係完全唔油膩!刈包($32)呢款都係必食!刈包包體軟熟,入面既五花腩非常肥美,肥膏入口即溶,重點係有香口既花生碎,再連埋酸菜同青瓜,超好味!黑糖珍珠撞奶($28)珍奶有拉花真係第一次OMG😱 黑糖味好出所以會偏甜少少,好有奶香,珍珠又好煙韌,唔錯啵!

招牌紅燒牛肉麵($73)

刈包($32)

黑糖珍珠撞奶($28)