2023-06-06
為友人慶祝生日, 見價錢合理, 又好似坐得幾舒服, 就簡左佢Book 枱時同我地講只有90分鍾用餐時間, 但無客人就可以繼續坐以QR code點餐, 當初一眼就睇中個9宮格牛抵食所以簡佢, 原來入面既肉仲可以按喜好選擇! 讚!! 整體黎緊食物價格都好相宜, 所以同友人就失左控咁叫左好多野食!重點推介:和牛多士: 上到枱見佢中間唔係粉紅色, 仲同友人講, 好似overcook 喎... 點知一食落去, omg 不得了, 煮得剛剛好, 而且塊牛好重油脂, 真係好好味!!! 9宮格牛: 呢個唔洗講, 每一格都好滿意!柚子漬雞肉: 份量好多!! 味道都唔錯 牛油蜜糖日本蕃薯條: 呢個又係勁正, 成塊牛油放係面慢慢溶, 咁你想像到佢既蕃薯條係有幾新鮮熱辣啦!其他無mention 既食物其實每樣都above avaerage! 而且唔知係咪我地掛住講野, 店員見我地遲遲都唔郁手, 仲走埋黎幫我地燒, 真係very nice!! 而且成間鋪嘅服務生都係後生仔, 女, 比人既感覺young 同fresh! 今次既體驗十分之好!! 無論食物, 價錢, 同服務我地都好滿意!
重點推介:
9宮格牛: 呢個唔洗講, 每一格都好滿意!
柚子漬雞肉: 份量好多!! 味道都唔錯