一入鋪頭就比幅壁畫吸引住,幅畫畫得好靚,個同事話好似係個外國畫家親自來香港畫。我地兩個人點左個二人套餐再追加左兩款牛肉。前菜:A4和牛沙朗刺身伴海膽,海膽新鮮,和牛肉入口鬆軟,幾搭配👍🏻👍🏻美國Prime醬油牛肋骨,one of my favourite!! 勁好味!又淋又鬆軟入味!韓式燒烤嘅做法,送飯一流 😍😍😍櫻花蝦粟米餃子,好多櫻花蝦,隻餃子都幾大隻幾juicy日本特級帆立貝,唔錯泡菜豚肉煎餅,正常,都煎得幾香Off-menu item: Dry aged 45日和牛扒,大力推介😍😍😍牛肉味勁濃勁好味,燒到啱啱好入口即溶😍幫我燒個哥哥仔仲要好好服務,勁Nice👍🏻Overall 嘢食好味,服務好貼心,仲要價錢非常合理,性價比超高,一定會再返嚟食👍🏻👍🏻👍🏻

櫻花蝦粟米餃子,好多櫻花蝦,隻餃子都幾大隻幾juicy

日本特級帆立貝,唔錯

泡菜豚肉煎餅,正常,都煎得幾香

牛肉味勁濃勁好味,燒到啱啱好入口即溶😍

幫我燒個哥哥仔仲要好好服務,勁Nice👍🏻

2019-09-09
  • 美國Prime牛肋骨