2019-04-21 1246 瀏覽
正所謂一個價錢,食到你飽,因為呢間係白飯任裝的!我同同事,分別叫了一個鵝腸豬腰米,同一個午市客飯,有芽帶魚,油菜,例湯,茶同白飯就係自助既,食幾多裝幾多,茶水自己來!鵝腸豬腰米,真係好爽,唔係好多人識欣賞豬腰,所以唔係好多地方有得食,豬腰好爽無屎味,厚厚的,口感非常好,鵝腸洗得好乾淨,有層肥膏在內,所以食落好甘香,正呀!而且分量十足,唔會食到,到喉唔到肺!輪到午市套餐,個例湯雖然買相一般,但就出奇地鮮甜,佢係用啲雞骨,豬骨,魚骨加黃豆同苦瓜煲的,個味其實好夾,唔係飲完覺好喝!個芽帶魚炸得好脆,但魚肉好滑,有魚味!真心ok!油菜有好多款菜選擇!仲可以揀腐乳,蠔油同腩汁!勁多配搭!最重要係超多分量,食到你飽!