2019-01-14
食過好多次, 原因係抵食又好食, 只做中午和晚市, 同價錢不加一. 即叫即煮, 確保係新鮮同熱既!有湯面, 拌面, 又有飯, 有成10款食材, 想食咩就食咩啦. 飲品方便, 有免費既飲品, 如珍珠奶茶, 香苿珍珠, 果茶….加$3轉大杯裝, 加$5 - $10 , 轉飲冷泡茶, 芝士奶蓋系列…. 真係超級無敵多.而我點解成日來食D間餐廳原因係好喜愛台式飲品既茶底, 相比外邊既茶底比較香同比較濃, D珍珠唔會太甜又(煙煙銀銀), 好有咬口, 而我最愛既係<香芋珍珠>, 有淡淡既香芋味又唔會蓋過茶香, 次次來都要加$3轉大杯先夠飲.說真的, 一般買杯台式飲品都要廿幾蚊啦, 而架連埋面或飯, 成個套餐食得飽, 好食又好飲都只係$50大元, 點去搵呀!每次家中無飯開既, 我都會來D間餐廳搵食, 絕對係我既飯堂!
即叫即煮, 確保係新鮮同熱既!