2019-12-06
男朋友係附近整嘢等得嚟都晚飯時間🙃經過見呢間$158+1任食兩個鐘咁抵就入左去試吓❣️7點暫時得我哋呢枱😅好似包場咁👍🏻不過好彩早嚟❣️遲多半個鐘開始多人❣️成間舖頭完全自助式❣️可以自取小食➕飲品➕邊爐食物➕燒烤食物➕甜品➕調味料❣️好方便👍🏻唔駛等嚟等去❣️入正題🙃🔺小食篇🔺今晚有6款小食包括娃娃菜➕咖喱魚旦➕牛肚➕口水雞➕泰式鳳爪➕川味皮蛋❣️我就最中意皮蛋夠哂彈牙而且有陣陣麻香味🤤無論係嗅覺定味覺都好正❣️口水雞啲雞肉好滑又唔會好咸👍🏻泰式鳳爪超爽脆❣️牛肚好入味❣️🔺湯水篇🔺人參雞湯❣️入面有好多人參仔同雞呀🤤見到都覺得暖❣️飲落有濃濃嘅參味➕鮮甜啱哂冬天飲呀❣️🔺第一食🔺雞煲即煮❣️半隻🐔係入面一上枱已經食得🤤已經聞到淡淡麻香❣️真係色香味俱全👍🏻啲雞肉熟得啱啱好而且好嫰滑👍🏻一啲都唔鞋證明無翻煮過✅而且唔會好咸食完又唔口渴❣️讚🔺第二食🔺食完雞煲可以選擇再加雞定落湯打邊爐❣️我地當然打邊爐🍲暖下身🤣豬血唔錯👍🏻🔺第三食🔺韓燒❣️有唔少肉類同前菜可以自己去自助區拎❣️啲肉唔會醃得太咸👍🏻最中意係燒日本甜薯❣️外皮脆內面甜👍🏻Prefect❣️🔺甜品篇🔺必推豆腐花❣️好滑好滑🤤仲有牛
🔺小食篇🔺
🔺湯水篇🔺
🔺第一食🔺
🔺第二食🔺
🔺第三食🔺
🔺甜品篇🔺
必推豆腐花❣️好滑好滑🤤仲有牛奶布甸都好正要食❣️奶味濃滑得嚟有彈性👍🏻細細個任拎唔嬲🤣
可以再嚟👍🏻