2019-05-20 8413 瀏覽
想同小朋友去呢間餐廳嘅主要係因為知道呢度可以近距離接觸貓仔咁耐冇來估唔到呢度裝修擺設已經唔同咗,你入到去首先係見到一大片花海 氣氛好春天氣息,而且俾人一種好溫馨好舒服嘅感覺即使餐廳嘅面積唔係超大,都留咗一個好大嘅貓籠位置出來,可見佢哋係幾咁錫貓貓餐具都好高貴同場見到一家大細來食嘢,又見到三五知己坐埋一台慶祝生日的,看來呢個地方都幾適合各種形式嘅餐敍本身心大心細,三個小食定係五個小食的「自選小食拼盤」,但係由於呢樣又想食嗰樣又想試,最後都敵不過誘惑,一次過點左五個小食拼盤,價錢好抵玩,只需要$300 有找如果本身揀咗三個小食嘅小食拼盤,就會叫多個主食,但係兩個人,五個小食都真係好夠,而且有一蚊嘅小食優惠仲可以試多款添! 香草牛油焗帆立貝焗得幾香,調味幾夠,本身個帶子都幾鮮甜嘅日本紅蟹忌廉流心薯餅芝士忌廉煙肉藍青口醬爆雞翼雜小丸子燴分別有龍蝦丸、牛丸同埋芝心丸,當然我覺得係呢個高溫烹調之下,芝心丸顯得比較突出,因為軟軟的芝士心一口咬下去就會湧出來薯絲蝦第一次食呢個小食!都幾特別,薯條就食得多,但係呢個小食用薯條絲去捆住一隻蝦炸,味道同口感都好正嘢飲好似有啲新嘢喎,試咗佢嘅天然手工水果茶系列
想同小朋友去呢間餐廳嘅主要係因為知道呢度可以近距離接觸貓仔

餐具都好高貴

香草牛油焗帆立貝

焗得幾香,調味幾夠,本身個帶子都幾鮮甜嘅

日本紅蟹忌廉流心薯餅

芝士忌廉煙肉藍青口

醬爆雞翼

雜小丸子燴

薯絲蝦

嘢飲好似有啲新嘢喎,試咗佢嘅天然手工水果茶系列

食完野等緊甜品嘅時候,我哋就可以過去睇吓貓貓,雖然係依舊嘅高冷,但係成身毛毛的、胖胖的身軀,真係好可愛!

之後食埋個雪糕對對碰

不貴的甜品,但係裝飾得好有心機
2019-05-06