2016-02-27 1607 瀏覽
想同朋友食少少野,吹下水,但又想要環境清靜啲,又要平要求多多,其實原來真係有餐廳可以做到係holiday inn入面有間泰國餐廳既happy hour只要把握每個鐘既頭7分鐘就可以$7一杯野飲過左個7分鐘飲品就買一送一,好抵呀叫左杯龍眼冰以為會有一粒粒龍眼,點知原來係冇其實係沙冰黎,龍眼味好夠,感覺幾足料,甜甜地又夠凍如果夏天飲就最正!野食方面都好平,每枱可以派一個代表抽奬,可以抽到$8,$18,$28,$38或$48既牌就代表你可以用該價錢享用特色小食抽到最平既$8就最抵泰式香菜涼拌小碟可以用葉黎包住各種材料食,味道幾清新,又有啲nuts幾有咬口泰式香茅雞軟骨炸粉唔太口,雞軟骨爽脆經典秘製醬汁串燒呢個串燒好搶手,一出場不消幾分鐘就被搶空味道就一般,本身肉冇咩味,亦冇燒過既感覺,只靠上面啲醬汁令佢有味西施柚沙律幾清新既小食,柚子甜甜地,一大舊咁幾有咬口食完好開胃呀!豬肉碎生菜包將啲肉碎放落生菜度一齊食,肉有啲咸同少辣肉既多小視乎你放幾多入生菜度包,貪心啲既可以放好多炸串燒蝦丸又係另一樣好搶手既食物,幾爽口彈牙,加埋啲泰式辣醬就最正泰式香葉豬頸肉好有趣,入面包住豬頸肉,我唔記得點醬汁所以
想同朋友食少少野,吹下水,但又想要環境清靜啲,又要平
要求多多,其實原來真係有餐廳可以做到

只要把握每個鐘既頭7分鐘就可以$7一杯野飲
過左個7分鐘飲品就買一送一,好抵呀

叫左杯龍眼冰
龍眼冰
以為會有一粒粒龍眼,點知原來係冇
其實係沙冰黎,龍眼味好夠,感覺幾足料,甜甜地又夠凍
如果夏天飲就最正!

就代表你可以用該價錢享用特色小食
抽到最平既$8就最抵

泰式香菜涼拌小碟

泰式香茅雞軟骨
炸粉唔太口,雞軟骨爽脆

經典秘製醬汁串燒
經典秘製醬汁串燒
呢個串燒好搶手,一出場不消幾分鐘就被搶空

西施柚沙律
西施柚沙律
幾清新既小食,柚子甜甜地,一大舊咁幾有咬口
食完好開胃呀!

豬肉碎生菜包
豬肉碎生菜包
將啲肉碎放落生菜度一齊食,肉有啲咸同少辣
肉既多小視乎你放幾多入生菜度包,貪心啲既可以放好多

炸串燒蝦丸
炸串燒蝦丸
又係另一樣好搶手既食物,幾爽口彈牙,加埋啲泰式辣醬就最正

泰式香葉豬頸肉
好有趣,入面包住豬頸肉,我唔記得點醬汁所以食落有啲乾
所以一定要點醬呀!!
龍眼冰