2023-02-27 485 瀏覽
.📍蠔站 | 𝑻𝒊𝒏 𝑯𝒂𝒖突然想食生蠔又唔想食太貴,搵到呢間平價蠔吧就一於試試佢🦪。因為當日唔太餓所以兩個人淨係嗌左12隻蠔加一個Pizza。雖然餐廳係蠔吧,但係Menu上面仲有其他主菜同小食,唔洗驚食唔飽👅。.當日分別嗌左6隻空運生蠔同6隻Speical Offer嘅$10生蠔。空運生蠔$216/6隻,可以自己揀價值$39嘅蠔。兩款蠔雖然唔算大隻但質素都唔差,比較重海水味食落會有啲咸。個人覺得$10蠔有呢個質素都幾有驚喜,對比之下空運生蠔食落就好似同$10蠔差唔多😂。另外個超級海鮮Pizza就一般般,海鮮得好少仲要一粒粒,整體個feel有啲似焗熱番嘅急凍Pizza。.雖然啲生蠔同我之前去其他高級少少嘅蠔吧嘅質素都差幾遠,不過以呢個價位黎講已經算抵食!而且夠衛生食完亦都冇肚痛,想平平地食蠔都可以一試🧚。
📍蠔站 | 𝑻𝒊𝒏 𝑯𝒂𝒖