2019-10-10 1375 瀏覽
而家約朋友都會約早啲食,想食打邊爐就要過泥大鴻輝中心望下,因為全幢都係放題打邊爐,大把選擇。今次就試下呢間新既相馬,6點半前入座仲免加一添。我地6點左右就上去食,呢間位於最高位21樓,景觀開陽幾好,基本上全部都係窗邊卡位,環境坐得舒適又吾迫。我地揀左豬骨湯底,我覺得有點過咸,吾洗沾豉油啦🤣我地點左第二級別既特選牛。啲牛肥瘦適中,最中意佢每一片都有個根位,令到牛牛食落有牛味,個根位好正入口一啲都吾un,淥一淥食得啦!除左打邊爐🍲,仲有串燒同炸物食。全部即點即燒即炸,熱辣辣咖!種類吾係特別多,但質素都好高咖出面自助位有好多材料拎。。我覺得最值得讚係有好多蔬菜🥬,菇🍄。吾洗只係得肉同丸!成張枱都係菜類!加上餐廳吾會放好多係枱面,甘就吾怕封塵吾新鮮啦,員工都密密fill咖。。仲有啲丸,配料都放雪櫃入面,又有個網隔住,甘樣感覺好乾淨,讚!仲有甜品🍮,飲品都係任飲,汽水茶類一應俱全。。甜品雪糕味道就好一般,無乜特別。。值得一讚,員工好有禮貌,refill牛肉好快送上。落單又會介紹一下。坐位好舒適環境吾太嘈,傾計好舒服

我地揀左豬骨湯底,我覺得有點過咸,吾洗沾豉油啦🤣
入口一啲都吾un,淥一淥食得啦!

2019-10-10